Horeca

Als horecaondernemer sta je altijd voor uitdagingen. Hoe ga jij bijvoorbeeld om met personeelstekorten, stijgende prijzen en (de toenemende) concurrentie? Er moeten keuzes gemaakt worden, maar daar sta je niet alleen voor. We doen het samen!
Neem direct contact op

Inzicht in je horecabedrijf

Het is voor de horecasector, op z'n zachtst gezegd, niet altijd even makkelijk geweest. We hoeven je niet uit te leggen dat de coronaperiode een enorme impact heeft gemaakt op je bedrijfsvoering en dat de hogere kosten voor veel margedruk hebben gezorgd. Hoe speel je daarop in? Kunnen stijgende prijzen de 'schade' voldoende opvangen?

Er moeten keuzes gemaakt worden. Keuzes om wel of niet te investeren, bepalen bij wie je producten gaat afnemen en welke acties je gaat ondernemen om mensen te werven én te behouden in de krappe arbeidsmarkt. 

En dat begint allemaal bij inzicht in je horecaonderneming. Samen met jou kijken we naar de financiële gesteldheid van je onderneming. In één oogopslag zie je hoe je er (financieel) voor staat en waar kansen liggen. Zo maken we de beste keuzes. Samen!